Een tuin naar uw wens

Onze hoveniers uit Enschede knappen graag uw tuin op

Ervoor zorgen dat de tuin er altijd netjes bijligt, kost tijd en energie. En tijd, die hebben we tegenwoordig allemaal te weinig. Met een kleine ingreep van een tuinrenovatie, creëert Hoveniersbedrijf J. Lodewijk & Zoon een groot resultaat. 

Het effect van een tuinrenovatie

In tegenstelling tot een tuinaanleg, nemen we bij een renovatie niet de hele tuin op de schop. Er wordt grondig gesnoeid en geknipt. Ook verwijderen we planten en bloemen die hun beste tijd hebben gehad. De hoeveniers herstellen straatwerk en schuttingen en zorgen voor de juiste bemesting voor bodemverbetering voor optimale groei van planten en heesters. Met ons werk zorgen we ervoor dat alles in uw tuin weer kan groeien en bloeien.

Neem contact op met onze hoveniers

Deelrenovatie

We gaan zuinig om met alles wat leeft in uw tuin. Wilt u een andere opstelling of indeling? Dan kijken we welke bomen, planten en bloemen we kunnen herplanten. We vullen de nieuwe indeling aan met nieuw groen. Alleen nieuwe graszoden, nieuwe tegels of bloemen in de perken? Een deelrenovatie behoort ook tot te mogelijkheden. We adviseren u graag over de conditie van uw tuin en wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat hij snel weer in topconditie verkeert.