Een tuin naar uw wens in de omgeving van Enschede

Laat uw tuin opknappen met een nieuw tuinontwerp

Uitgekeken op de saaie voor- of achtertuin? Net verhuisd naar een woning met een tuin die niet helemaal naar uw wens is? Hoveniersbedrijf J. Lodewijk & Zoon gaat graag aan de slag met het ontwerp en de uiteindelijke aanleg van uw tuin. 

Schakel onze ervaren tuinontwerper in

Onze hoveniers uit Enschede weten als geen ander hoe ze een tuin kunnen opknappen. Het familiebedrijf bestaat meer dan 85 jaar en in al die jaren hebben we heel wat verzoeken en wensen voorbij horen komen. Laat uw tuin aanleggen vanaf de basis. Kies voor meer privacy, speelplekken voor uw kinderen of een tuin die weinig onderhoud nodig heeft. 

Neem contact met ons op

Hoe gaan onze hoveniers uit Enschede te werk?

Allereerst kijken we naar de huidige indeling en naar de elementen die u aan uw tuin wilt toevoegen (zoals een terras, vijver of grasmat). Een chique stadstuin of toch een wilde tuin? U kiest, wij adviseren en denken het plan uit. Hierbij letten we niet alleen op de sfeer die u voor ogen hebt, maar ook op de jaren in het vooruitzicht. Met een goed onderhouds- en seizoensplan zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar goed bijligt.

Tijd voor tuinaanleg

Onderhoud en renovatie

Soms is het niet nodig om alles te veranderen maar wilt u alleen wat kleine dingen laten aanpakken. In dit geval raden we een tuinrenovatie aan. Met een aantal aanpassingen zorgen we ervoor dat uw tuin weer als nieuw is. Ook kunt u ons inschakelen voor tuinonderhoud.

Meer over onze tuinrenovaties

Advies

Wilt u meer weten over welke planten, bloemen en bomen passen bij uw tuin? Onze hovenier gaat graag met u mee naar een tuincentrum in de buurt. Hoe groot is uw tuin, hoeveel zonlicht is er? Het zijn aspecten die van belang zijn bij de keuze van het groen in uw tuin. Ook over de bestratingsmogelijkheden adviseren we u graag.