Een tuin naar uw wens

De tuin aanleggen en opknappen met ons hoveniersbedrijf uit Enschede

Nadat het ontwerp is goedgekeurd is het tijd voor het echte werk: het aanleggen van de tuin. Dit doen we voornamelijk voor nieuwbouwprojecten, maar we zijn ook inzetbaar voor tuinaanleg bij kantoren, scholen, instellingen en bestaande woningen. Ook voor Verenigingen van Eigenaren gaan we regelmatig aan de slag.

Wanneer leggen we de tuin aan?

In principe is Hoveniersbedrijf J. Lodewijk & Zoon het hele jaar inzetbaar voor tuinaanleg. Qua seizoenen geven we wel de voorkeur aan het voor- en najaar. Deze periode is beter voor de groenvoorziening van uw tuin. Planten, bloemen, bomen en hagen ontwikkelen zich beter als ze in een van deze twee seizoenen worden geplant.

Tuin bestraten

Hoveniersbedrijf J. Lodewijk & Zoon is gespecialiseerd in onder andere het aanleggen van bestrating. Wilt u een deel van de tuin bestraten? In overleg met u kiezen we de bestrating die past bij de inrichting van de tuin en bij uw wensen. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, niet alleen qua legpatroon maar ook qua soorten en kleuren stenen. We adviseren u hier graag over.

Hebt u een vraag over tuinbestrating?

Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw tuin er ieder seizoen mooi bijligt, raden we u aan om eens in de zoveel tijd het groen te onderhouden. Mocht u hier zelf geen tijd voor hebben, dan kunt u uiteraard onze hoveniers hiervoor inschakelen. U kunt een periodiek abonnement bij ons afsluiten. Handig voor kantoortuinen, schooltuinen of instellingen. Maar uiteraard ook voor particuliere tuinen.

Meer weten over tuinonderhoud?

Hoe vaak moet uw tuin onderhouden worden?

In het voor- en najaar groeit alles in uw tuin het hardst. Als u niet veel beplanting hebt, is twee keer per jaar onderhoud laten plegen vaak al voldoende. Hebt u echter een tuin met veel flora? Kies dan voor maandelijks onderhoud.

 

Precies weten wat uw tuin nodig heeft? Laat ons naar uw tuin kijken en een onderhoudsplan op maat voor u maken. Geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin? Kies dan voor een onderhoudsabonnement.