Ieder seizoen een mooie tuin

Altijd een opgeknapte tuin met ons onderhoud

Een tuin onderhouden kost flink wat tijd, energie, techniek en kennis van flora en fauna. Hou het groen gezond met de diensten van onze tuinmannen voor de regio Enschede.

Iets doen aan de overwoekering?

Onkruid groeit sneller dan u denkt. Voor u het weet krijgt het andere groen geen kans meer om te groeien. Wacht daarom niet te lang met tuinonderhoud.

Naast onkruid zijn er tal van redenen om regelmatig te werken in de tuin. Ook een achterstallig gazon kan met juiste bemesting tot optimale groei komen, het snoeien van hagen of bomen, bemesten, wieden, zaaien en maaien: het zijn allemaal dingen die regelmatig moeten gebeuren.

Soms heeft een tuin meer nodig dan enkel onderhoud. We adviseren u vrijblijvend over tuinrenovaties.

Hoe vaak moet uw tuin onderhouden worden?

In de zomerperiode is uw tuin in volle bloei. Wanneer u niet veel beplanting heeft, is 3 keer per jaar onderhoud vaak voldoende. Heeft u een weelderige tuin, dan raden we maandelijks onderhoud aan.

Wat we aanpakken in de tuin verschilt per seizoen. In het vroege voorjaar zijn we voornamelijk aan het bemesten en snoeien. Ook is dit het moment om het gazon te verticuteren / bemesten. In de zomer schakelt u ons in voor controlerende werkzaamheden in uw tuin. Voor het echt koud wordt, maken we uw tuin in het najaar graag winterklaar. We knippen, snoeien, ruimen bladafval, doen aan grondbewerking, afvoeren tuinafval, specifieke bemesting voor het najaar voor planten en gazon. Het najaar is ook de tijd om bloembollen te poten voor het volgende jaar.

Periodiek onderhoud

Wilt u dat we regelmatig bij u langskomen? We bieden de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten. Afhankelijk van de werkzaamheden stellen we een onderhoudsplan op en bepalen we hoe vaak we bij u langskomen.